Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Bear

Descriere:

 • După chiar două decenii, Counter-Strike este încă un joc popular. O comunitate uriașă lucrează în fiecare zi pentru a se asigura că jocul este interesant nu numai în ceea ce privește modificările serverului, ci are și o varietate de ansambluri. De curând am dat peste asamblarea COP 1.6 Bears, echipa portalului www.download-cs.net a decis să redeseneze ansamblul, și anume să-l elibereze pe noul build 8245, cu suport pentru avatare, cu roboți, găsind cele mai bune servere și desigur cea mai fiabilă protecție
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Într-o mare varietate de ansambluri, uneori, vreau să găsesc ceva nou și unic, spre deosebire de clasici. Dacă descrieți ansamblul Ursilor , putem observa faptul că a fost creat mai mult pentru fan. La prima vedere, nu există nimic supranatural, texturi și sunete standard, dar jucătorii de modele oferă un pic de distracție. Cel mai important, jucătorii din diferite echipe se disting bine, ceea ce lipsește cele mai multe construcții moderne.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Piei de armă au fost schimbate, anterior au fost deja găsite într-un alt ansamblu, sub numele CS 1.6 Protected , îl puteți găsi și sub numele Black Edition, pe care îl puteți Descarca și de pe site-ul nostru. Nu știm de ce autorul a decis să ia aceste modele specifice, dar am lăsat totul așa cum este. Arma este vopsită în negru, mănușile au elemente albe. Singurul lucru a fost faptul că imaginea de fundal a fost actualizată, la pornire veți vedea o imagine a unui urs furios. Un setmaster nou este instalat în acest ansamblu, acum puteți uita că jocul găsește foarte puține servere. În versiunea noastră există mai mult de 700 dintre ele, ceea ce înseamnă că găsirea unui server cu online bun și fără cheater este posibilă în orice moment al zilei. Descărcați și vedeți pentru dvs.! Puteți juca împotriva roboților, au patru niveluri de dificultate, vorbesc limba rusă și uneori chiar pot face glume. Nu te vei plictisi să te joci cu asemenea personaje amuzante! Build CS 1.6 Bear este folosit de o mulțime de oameni și mulți le-au plăcut, judecând după recenzii pe alte resurse.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Jocul în Cop 1.66 este foarte interesant, lucru este că în shooter există diferite scenarii și moduri. Puteți depune sau exploata mine, jucând pentru comanda teroriștilor sau forțelor speciale. Trebuie să salvați ostaticii, să însoțiți persoana VIP până la punctul mântuirii. În modurile non-standard, puteți intra în lumea închisorii, devenind un paznic și urmăriți prizonierii. Ca tema morților vii? Joacă-te pe servere cu ajutorul modului Zombie Plague și evadează din hoardele morților. Doar un sfat pentru toți jucătorii, Descarcati Counter-Strike cea mai recentă versiune a trăgătorului. Deci, vă protejați computerul împotriva virușilor. Verificarea versiunii este foarte simplă, porniți clientul și introduceți „versiunea” în consolă, asigurați-vă că aveți o compilare din 2020.

 • Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6