Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 DAnger Zone

Descriere:

 • Counter-Strike Online - un ansamblu actualizat, care include piei de arme noi și modele de jucători. Pe Internet, puteți descărca CSS v34, dar în multe versiuni este posibil ca căutarea serverului să nu funcționeze, sau jocul se blochează. În montajul nostru, aceste momente neplăcute sunt eliminate, astfel încât versiunea Online rămâne una dintre cele mai populare în rândul jucătorilor. KSS v34 Online vă va mulțumi cu piei de armă cu texturi frumoase , soldații Forțelor Speciale sunt îmbrăcați în uniforme albastre, iar teroriștii au o culoare roșie. Astfel, deosebirea una de alta nu este dificilă.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Dezvoltatorii Cs 16e au luat un scenariu din viața reală, motiv pentru care trăgătorul a fost atât de îndrăgit de jucători. Nu există monștri și monștri fictivi, în CSS totul este la fel ca în viața reală - lupta dintre bine și rău, unde Forțele Speciale și Teroriștii acționează ca echipe opuse. Multe arme sunt folosite de ambele echipe, dar există și unele unice pentru fiecare. Deci, pentru bandiții disponibili rusa AK-47, iar poliția a primit pușca americană M4A1 . KS Sourse are totul: un cuțit, pistoale, puști, grenade, puști și chiar o mitralieră.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Multă vreme, jocul CS Source părea să rămână în umbră. Nu este că jocul este presupus rău, pentru că j jocul este foarte minunat, ideea este că la momentul lansării și ulterior, jucătorii nu aveau computere care să poată trage KSS la setări maxime și să mențină fps stabile. Pentru trăgători, în special pentru Counter Strike, o rată mare de cadru pe secundă este aproape cel mai important indicator . La valori mici, întârzierile vor fi vizibile, cu siguranță nu veți deveni alte cuvinte ca jucător de succes. Acum situația s-a schimbat, KCC este chiar pe laptopuri. Acest ansamblu este universal, deoarece permite utilizatorului să joace online pe serverele de pe Internet sau să-și creeze propriul joc împotriva roboților. Jucătorii care au cel puțin o idee despre trăgători încep imediat cu modul Online. Dacă sunteți începător și css pentru prima dată descărcat, vă recomandăm să începeți cu roboți, pentru a nu face față setărilor și funcțiilor atunci când jucați pe servere și să nu obțineți din greșeală interdicția acolo. Când joci cu roboți, te poți obișnui cu setările, poți afla cum să cumperi arme, să afli hărți și multe altele, pentru care pur și simplu nu va fi timp pentru un joc online.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

  În tot acest timp , au fost lansate mai multe versiuni de CS Sours, variind de la v34 la v90, dar încă „treizeci și patrulea” cele mai populare . Totul este simplu aici, deoarece v34 nu are lansatoare, nu depinde de cele mai recente actualizări ale serverului, cu alte cuvinte - puteți juca CSS v34 în orice moment al zilei sau al nopții, iar numărul fanilor este în creștere. Dacă ați jucat anterior CS 1.6 și doriți senzații noi, grafică de înaltă calitate, vă recomandăm să descărcați CSS v34, mai ales că totul este gratuit, iar interfața este în limba rusă maternă . Conform setărilor, totul este identic cu versiunea anterioară, doar în joc nu veți vedea un scut, dezvoltatorii au decis să îl elimine, deoarece a introdus un dezechilibru.

  Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6