Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 FIRE WEAPON

Descriere:

 • Counter-StrikeA fost adăugată și muzică de fundal, o puteți dezactiva în setări. Dezvoltatorii înșiși au încercat să schimbe un pic meniul pentru a facilita utilizarea jucătorilor. În setările multiplayer există opțiuni avansate pentru multiplayer. Puteți seta ora pentru dispariția corpurilor și diferite restricții. În timpul rundei, apăsați butonul " H" pentru a deschide meniul funcțiilor. Într-o listă scurtă puteți înregistra demonstrații, configurați roboți și puteți obține statistici detaliate de meci Toate aceste funcții erau anterior, dar acum este disponibil într-un format convenabil. Nu trebuie să deschideți consola de fiecare dată și să introduceți comenzi. În loc de o mini-hartă standard, autorul a plasat una nouă. Arată frumos și este puțin mai clar pentru începători decât clasic. Prin urmare, jucătorii fără experiență vor fi puțin mai ușori. Când ești ucis, pe ecran apar informații detaliate despre ce parte a corpului ai lovit, câte lovituri, ce arme, distanță și alte informații. Pentru fani să-și analizeze tactica, o astfel de adăugare poate fi utilă.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Utilizatorul cs 1.6 va putea juca pe publicuri, mod-uri sau practici pe servere speciale. Online constant și anti-înșelăciune vă vor permite să vă distrați și să găsiți compania potrivită. Filele „Istoric” și „Favorite”, puteți adăuga adresele preferate pe listă. Dacă nu există nicio ocazie de a juca în rețea, atunci vă este pregătit un singur mod . Selectați harta și complexitatea bots pentru a vă bucura de procesul în lupta împotriva computerului. În meniul funcțional, puteți controla roboții. Ansamblul arată destul de colorat și iese în evidență de restul. Dacă vă plac culorile strălucitoare și o astfel de temă, atunci vă va plăcea cu siguranță clientul. Îl poți descărca absolut gratuit.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Dacă trebuie să descărcați gratuit contra-greva 1.6 originală , atunci o puteți face cu ajutorul nostru. Oferim posibilitatea de a descărca prin Torent , care garantează o viteză mare de descărcare a contorizării 1.6 , deoarece a beneficiat de mulți utilizatori. Fiecare dintre ei a lăudat calitatea excelentă a jocului din versiunea Counter-Strike 1.6 s-a adăugat la chat nu numai în engleză, ci și în rusă, ceea ce ar putea fi foarte important pentru dvs. Un alt mare avantaj va fi absența fiecărui bug, dacă decideți să descărcați gratuit cs 1.6 original. De exemplu, am testat montajul la opt, cu care mulți utilizatori s-au conectat anterior la o problemă gravă. Când ne contactați, puteți fi sigur că nu există misiuni din joc și vă concentrați complet pe cs 1.6 .
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC


  Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6