Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download Counter Strike Fnatic

Descriere:

 • Această pagină vă va permite să descărcați Cs 1.6 Fnatic- o versiune a jocului creat de echipa cyber-celebră numită Fnatic. Are un design nou și o mulțime de îmbunătățiri și actualizări, care vor explica în detalii foarte curând, dar acum am dori să subliniem că puteți descărca cu ușurință această ediție cs prin link direct sau torrent . Ambele metode funcționează pe deplin, cu toate acestea vă recomandăm să utilizați sarcina directă, deoarece este cea mai eficientă și mai rapidă metodă de a obține jocul.
 • În afară de asta, există și noi modele de arme, care sunt realizate în format HD și cu aspect ascuțit. Grafica jocului este îmbunătățită de aceste îmbunătățiri și este cu siguranță mult mai interesant să folosești aceste arme decât cele clasice. În plus, CS Fnatic include CFG Fnatic profesionist, ceea ce facilitează obținerea de fragmente și uciderea. Din această cauză, această ediție se va potrivi cu cei care se bucură de modificări perfect.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Counter-Strike Fnatic include și alte îmbunătățiri. De exemplu, există roboți cu care puteți juca în singleplayer. Se adaptează cu ușurință oricărei hărți pe care o încarci, ceea ce face posibilă testarea oricărei hărți create de tine. O protecție puternică face ca această versiune să fie pe deplin în siguranță atunci când joci pe servere necunoscute și nu va permite nimănui să încarce scripturi malicuis și alte fișiere periculoase pentru a dăuna clientului sau PC-ului de joc în general. Acest CS include, de asemenea, un căutare sigură și foarte largă care are toate serverele de care veți avea nevoie vreodată.
 • În afară de asta, există și noi modele de arme, care sunt realizate în format HD Counter-Strike 1.6și cu aspect ascuțit. Grafica jocului este îmbunătățită de aceste îmbunătățiri și este cu siguranță mult mai interesant să folosești aceste arme decât cele clasice. În plus, CS Fnatic include CFG Fnatic profesionist, ceea ce facilitează obținerea de fragmente și uciderea. Din această cauză, această ediție se va potrivi cu cei care se bucură de modificări perfect.
 • Counter Strike Fnatic include și alte îmbunătățiri. De exemplu, există roboți cu care puteți juca în singleplayer. Se adaptează cu ușurință oricărei hărți pe care o încarci, ceea ce face posibilă testarea oricărei hărți create de tine. O protecție puternicăface ca această versiune să fie pe deplin în siguranță atunci când joci pe servere necunoscute și nu va permite nimănui să încarce scripturi maligne și alte fișiere periculoase, pentru a dăuna clientului sau PC-ului de joc în general. Acest CS include, de asemenea, o căutare sigură și foarte largă, care are toate serverele de care veți avea nevoie vreodată.
 • Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6