Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 MEgaSkill

Descriere:

 • Counter-Strike este o versiune modificată a popularului motor de lansare online a sursei. Crearea acestui motor a provocat o mulțime de schimbări în joc, mai întâi ne-a permis să desenăm o grafică mai bună. Sensul jocului nu s-a schimbat, dar jocul a rămas aproape același. Meciurile Spetsnaz împotriva teroriștilor se țin încă pe două tipuri de cărți: salvarea ostaticilor și eliberarea minelor. Ansamblul "Forțele speciale rusești" nu are nevoie de configurare suplimentară și are un sistem de Protectie încorporat.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Înainte de a descărca forțele speciale din Rusia cs source v34, merită să verificați dacă jocul va trage computerul, deoarece în comparație cu CS 1.6, noul joc are nevoie de un PC mai puternic. Deși dacă computerul nu are mai mult de 10 ani, atunci în majoritatea cazurilor nu merită să vă faceți griji, deoarece jocul în sine a fost lansat în 2004. Pentru început , vor fi suficiente 1 GB RAM și orice procesor single-core cu o frecvență de ceas de 2 GHz sau mai mare. Jucătorii care au jucat anterior doar în versiunea obișnuită a CS ar trebui să descarce Cs 1.6 v34 și să încerce să joace. Hărțile sunt desenate diferit aici, așa că la prima vedere, locurile cunoscute din praful preferat2 sau aztec nu sunt recunoscute imediat. Pe dust2_2x2 există un bug cool, când joci ca Terrov, bomba poate fi ascunsă în spatele caroseriei, care este amplasată lângă reînviere. În joc, modelele de jucători și arme sunt mult mai spectaculoase
 • Asta nu înseamnă că diferențele sunt fundamentale, dar jucătorii au observat că gravitația este ușor redusă. Acest lucru face posibil să sari mai sus și să cadă fără deteriorarea de la o înălțime mai mare. Atunci când ghemuți, viteza va fi puțin mai mare, aproape de apropierea vitezei unei plimbări liniștite. Viteza de rulare cu majoritatea modelelor de arme este aceeași ca și în cazul deplasării cu un cuțit. Acesta din urmă este demn de remarcat, ca o revizuire substanțială și utilă.
 • La început nu au existat multe cărți, dar, treptat, nu au fost adăugate doar remake-uri ale cărților vechi, dar au fost dezvoltate și noi. În timpul existenței CS, sunt cunoscute peste 28.000 de cărți diferite , în timp ce 98% dintre jucători preferă să joace pe două-cinci cărți și sunt familiari cu alte 5-10 cărți. Noul motor CS Source a primit rapid aprobarea din partea jucătorilor, pentru că îndeplinit cerințele lor ridicate. Deși mulți profesioniști au criticat fizica jocului, jocul este încă popular în rândul fanilor.
 • Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6