Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Playtex

Descriere:

 • Counter-Strike Playtex cu roboți este un joc care de mulți ani dă emoții de neuitat. Toată lumea are propriile obiective în acest trăgător, dar există unul unic pe care îl urmăresc atât începătorii, cât și profesioniștii - pentru a învăța să joace bine. Cine sunt acești roboți? Boții CS sunt informații computerizate create de om și programate care îndeplinesc sarcini specifice. A juca polițiști cu roboți este destul de amuzant, studiază în mod independent cărți necunoscute lor, pot trage, planta și mina o bombă, folosesc comenzi radio, adică. în jocul pe care l-ai creat, îndeplinesc toate funcțiile unui adversar real.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • În fiecare zi lansăm clientul jocului și ne alăturăm serverului nostru preferat, iar cineva, pentru prima dată, a decis să descarce polițistul 1.6 cu bot pentru a afla elementele de bază ale jocului. Pentru majoritatea contra grevei, aceasta este doar o vacanță, pentru alte hobby-uri și un mod de a câștiga bani, iar pentru a treia - un hobby sportiv care duce la faimă, faimă. Dar să fie așa, trăgătorul unește oameni în diferite grupuri, clanuri, coaliții . Uneori se întâmplă ca toate aceste comunități să se întâlnească între ele la turnee sau campionate pentru a câștiga titlul de cel mai bun într-o luptă egală, să ia premiul principal și să coboare în istoria sporturilor electronice. Nu contează care sunt obiectivele tale în Cs, dar pentru a obține victoria, în orice lucru, ai nevoie de un antrenament constant , efort maxim și contra-grevă nu fac excepție. Nu puteți doar să descărcați cs 1.6 cu bot și să câștigați imediat. Dacă sunteți începători, atunci mai întâi de toate, începeți să configurați un client, să configurați, să studiați interfața și, bineînțeles, veniți cu un pseudonim atrăgător și original, tratați sensibilitatea mouse-ului și puteți începe să jucați. Vă vom oferi sfaturi că cea mai bună opțiune aici ar fi crearea unui nou joc cu roboți. Dar imediat aș dori să spun că jocul la nivel de Expert este pur și simplu nerealist, oricum, asta este împotriva înșelătorilor
 • Jocul cu bot în contra-grevă deranjează rapid pe cineva, probabil pentru că aceste personaje aleg întotdeauna o tactică și strategie cunoscute anterior. Dar dacă decideți să împiedicați împușcarea oricărei arme sau doar să vă întindeți înainte de o rundă serioasă, atunci descărcați c-uri și obțineți hack-ul cu roboți. Mulți jucători profesioniști recomandă portalului nostru www.download-cs.net fiecărui începător. Pentru a îmbunătăți performanțele de fotografiere, încercați să jucați mai mult pe serverele CSDM . În primul rând, îmbunătățește reacția și, în al doilea rând, este doar distractiv. Gusturile jucătorilor se schimbă la fel de repede când apar o varietate de mod-uri. Acum este dificil să îndemne un amator să filmeze în CS cu jocul standard obișnuit, iar jucătorii preferă ansamblurile cu diverse modele de la CS GO. Dar, oricât de gustoase și preferințe se schimbă, iar versiunea rusă a contra-strike 1.6 cu roboți este încă un shooter preferat pentru milioane de oameni de pe planetă. Cum se adaugă roboți la jocul Cs 1.6 Counter-Strike 1.6 - un trăgător în care nu poți doar să te joci cu prietenii, să îndeplinești misiuni, ci și să te antrenezi din greu. Mai ales pentru aceasta, sunt create aici roboții. Ei pot practica tehnici, strategii și chiar pot testa armele. Adevărat, a juca cu roboți nu este la fel de interesant ca și cu rivalii reali. Botii sunt controlati de inteligenta, care ar putea fi greu numita geniala. Dar dacă alegeți un joc cu un număr mare de roboți, acesta poate fi foarte interesant, deoarece în versiunea noastră de KS 1.6 sunt instalate roboți rusi . De fapt, adăugarea de roboți la joc este foarte simplă . Era necesar să descarci arhive separate, acum roboții sunt incluși în fiecare ansamblu. Dar dacă doriți să faceți totul la modă veche, atunci citiți materialul nostru. Puteți adăuga și distribui roboți imediat ce instalați jocul. Mai mult, ele pot fi transferate în toate echipele: către forțe speciale și teroriști. Bots sunt adăugați cu o comandă simplă pe consolă: bot_add . În acest caz, desemnarea comenzii este introdusă după cum urmează: bot_add_ct - (forțe speciale) sau bot_add_t - (teroriști). Dacă decideți să faceți un pas disperat și doriți să luptați împotriva roboților în izolare splendidă, atunci aici trebuie, în primul rând, să opriți distribuția automată și echilibrarea adversarilor. De mp_autoteambalance 0 și mp_limitteams 0 comenzi va ajuta . Fără această echipă, lupta pe rând cu armata de roboți nu va funcționa. Botii îți vor rupe singurătatea, trecând de partea ta. Când roboții sunt deja plini de acest lucru și acest lucru se va întâmpla cu siguranță, nu este nimic mai ușor decât să scapi de ei. Toate în vrac roboții pot fi eliminate o dată pentru totdeauna cu bot_kill și bot_kick comanda . De asemenea, rețineți că nu veți deveni un jucător profesionist doar pe computer. Vei atinge un anumit nivel, atunci trebuie să joci pe servere online cu oameni reali. Noroc cu jocul!
 • Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6