Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Razer

Descriere:

 • Counter strike 1.6 razerBună ziua tuturor utilizatorilor portalului https//.downloadcs1.ro și astăzi a fost pregătită o excelentă construire de CS 1.6 de TheAmonDit. Amon este un cunoscut youtuber, un maestru al meșteșugului său, care filmează videoclipuri mișto și recenzii pe tema Counter-Strike. Astăzi este o activitate destul de populară, deoarece contra este din nou foarte popular. Jocul a schimbat modelele de arme în cele colorate de la CS: GO, dar, cel mai important, fizica jocului a rămas aceeași de la CS 1.6. În timp ce descărcați această versiune, vă vom spune cât de ușor și simplu este să stăpâniți această fascinantă lume virtuală dacă ați decis doar să începeți să jucați Counter-Strike.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Pentru începători este dificil să stăpânească blatul, deoarece acesta este un joc divers, și să înțeleagă imediat toate subtilitățile sale este pur și simplu nerealist. Este mult mai ușor atunci când ai un client de joc de calitate. Internetul este inundat cu oferte de descărcare a diferitelor versiuni ale shooter-ului, dar cel mai adesea ansamblurile sunt copiate, reasamblate, iar „asamblatorii” lor nu se aduc nici măcar în umplutură. CS 1.6 de TheAmonDit v1.0 - un nou ansamblu, include modele de arme cu texturi frumoase. Este foarte fain să înveți cum să joci contra greva. Vă sfătuim să studiați caracteristicile tuturor tipurilor de arme și, desigur, să învățați cum să faceți diferite trucuri și trucuri, care sunt foarte numeroase în cs. Dacă au rămas puține cartușe în clemă, reîncărcați doar în capac. Se întâmplă adesea ca în momentul reîncărcării să apară inamicul. Există un truc destul de interesant, dar nu vă putem garanta că veți reuși. În timpul reîncărcării, puteți trece rapid la un cuțit, protejându-vă astfel. Dar problema este că este greu să te confrunți cu un inamic care are arme de foc în mâinile sale, în plus jucătorii începători nu știu să lupte cu un cuțit. Dar sunt șanse, cine știe, poate dușmanul va rămâne fără muniție și atunci vei provoca o lovitură muritoare cu un cuțit pe el.
 • Nu economisiți bani pentru grenade: fum, lumină, fragmentare, vor veni întotdeauna la Csîndemână. Nu poți ucide doar adversarii cu ei, ci și, dacă este necesar, orbiți-i și apoi fugiți în liniște pentru a acoperi. Dacă înveți să le arunci corect, acestea vor deveni indispensabile pentru tine pe câmpul de luptă. Nu vă lăsați transportat cu grenade de fum, dacă computerul dvs. are o placă video slabă, va fi oferită subsidiaritatea fps. Nu te eroiza și încearcă să tragi singur runda, ești încă departe de un jucător cu experiență. Durează ani pentru a învăța cum să joci CS 1.6 și să dezvolți o abilitate. Nu credeți că, în schimb, veți deveni un super-erou, chiar dacă decideți să descărcați super-eroi cs 1.6 . Doar în filmele supereroului totul se dovedește ușor. Amintiți-vă, contra-greva este un joc construit pe legile fizicii. De exemplu, dacă aveți o armă grea în mâini, nu veți putea să vă deplasați rapid pe hartă, dar dacă alegeți un cuțit, veți ajunge instantaneu la un anumit punct. Fapt distractiv, cu pușca Scout poți să te miști foarte repede. Dezvoltatorii jocului au venit cu un amortizor pentru unele tipuri de arme. Are un pistol USP, care este emis jucătorilor echipei contra-teroriste. Pusca M4A1 are și ea, care poate fi din nou cumpărată de jucători din echipa forțelor speciale. Dar nu trebuie să-l utilizați constant. Problema este că reduce deseori daunele la fotografiere. Acum știți care sunt principalele puncte în contrabandă și descărcarea ansamblului TheAmonDit vă va fi mai ușor în etapele inițiale. Ne vedem pe servere!
 • Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6