Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Remastered

Descriere:

 • C Counter-Strike 1.6 Remastered Old School este noua noastră construcție pentru toți fanii trăgătorilor. Recent, a devenit la modă transformarea CS 1.6 într-o asemănare cu CS Source , prin crearea de modele cu texturi colorate, îmbunătățirea graficii datorită acelorași texturi de hartă. Dar ... am decis să mergem în sens invers și să-i lăsăm pe jucători să se bucure de graficul frumos al motorului Sursa, simțind în același timp că joci o femeie bătrână 1.6. Am dat numele acestui ansamblu - Old School, unde modelele de jucători și arme sunt identice cu COP 1.6, montajul s-a dovedit ușor și este destul de confortabil și plăcut de jucat.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Counter-Strike este un trăgător în prima persoană în care două forțe se confruntă între ele - Forțele Speciale și Teroriștii. Spre deosebire de versiunea anterioară, KSS a eliminat scutul, deoarece a introdus un dezechilibru în joc. Am decis să aducem acest ansamblu al Old School mai aproape de COP 1.6 , după ce am lucrat la piei de arme și modele de jucători. În mod surprinzător, mulți au subestimat CSS, multă vreme jocul a rămas aproape în umbră, dar chiar acum trăgătorul a început să câștige avânt. Graficul este principalul motiv pentru care jucătorii doresc să descarce COP Sourse, deoarece acum orice computer modern și laptop pot înțelege cu ușurință jocul la setările maxime.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Puteți juca Sourse prin rețea, ansamblul găsește servere bune și sigure, puteți crea un joc împotriva roboților. Pentru a începe redarea este foarte simplu, instalați clientul pe hard disk, de preferință nu în „Fișierele programului” și nu în folderele care conțin chirilice în nume. În acest scop, este mai bine să creezi un folder separat „Jocuri” și să instalezi jocul în el. Pentru lansarea rapidă și comodă, nu debifați caseta de selectare „Creare scurtătură”. După instalare, lansați KSS în 34 Old School, faceți clic pe meniul „Găsiți servere” și accesați fila „Internet”. Asta e ... Acum poți juca !!! Dacă sunteți începători, atunci rețineți că jucătorii cu niveluri de abilități diferite vă vor aștepta pe servere. Poate părea că joci împotriva unui trișor, de fapt există un jucător cu experiență. Totul vine cu timpul și într-o zi nivelul tău de joc se va îmbunătăți. Astăzi, audiența de ccc v34 este în creștere, iar administratorii serverului lucrează serios la crearea de proiecte unice.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Scopul jocului nu s-a schimbat, va trebui, de asemenea, să salvați ostaticii, să curățați mină. Echipa ta câștigă în mai multe cazuri - execută o sarcină de hartă sau distruge o echipă inamică. Pentru câștigarea rundei, veți primi moneda de joc , care poate fi folosită pentru achiziționarea celor mai bune arme. După cum puteți vedea, sensul a rămas același, doar efectele și graficele speciale au atins un nou nivel. Ca în orice altă versiune a cursurilor de contra-grevă, pentru a obține victoria, trebuie să puteți naviga pe hartă, să cunoașteți bine hatchback-urile în care poate sta inamicul, pentru a putea trage din diferite tipuri de arme. Trebuie să înțelegeți că fizica în surse este diferită de 1.6 , modelele de jucători schimbă doar imaginea, trebuie să vă adaptați la caracteristicile motorului. Dacă joci bine în COP 1.6, apoi în KCC, nu totul poate funcționa imediat. De ce merită să descărcați CSS v34 Old School la noi? Counter Strike Source, deși un joc frumos din punct de vedere Grafic, a fost lansat în 2004 , iar un shooter a fost dezvoltat pentru caracteristicile vechilor PC-uri. Dezvoltatorii de montaj încearcă să îmbunătățească lucrurile cu pielea, dar uită de un detaliu important - optimizarea. Foarte des, ansamblurile cu modele personalizate refuză să funcționeze, jocul se prăbușește, ceea ce le oferă jucătorilor doar dezamăgire. Iată câteva motive pentru care ar trebui să descărcați jocul de pe portalul nostru pentru a obține întotdeauna plăcerea procesului de joc: Viteza de descărcare rapidă - începe cu faptul că fiecare utilizator dorește să descarce css rapid. Toate fișierele de instalare sunt localizate pe servere cu un canal larg, astfel încât descărcarea unui joc durează minim timp dacă aveți un internet bun. Stabilitate și fiabilitate - așa cum s-a menționat anterior, că toate ansamblurile ar trebui optimizate. Testăm fiecare Client pe diferite versiuni de Windows. Toți jucătorii sunt mulțumiți de calitatea construită a portalului nostru, publicul crește în fiecare zi. Sunteți gata să începeți să jucați COP Sours? Vă asigurăm că vă veți distra bine, veți obține o mulțime de pozitivi, poate că veți găsi prieteni noi. Fiecare server are propriile grupuri în rețelele sociale, site-uri web în care se formează comunitățile lor mici. Oamenii împărtășesc capturi de ecran, realizări și doar se distrează. Alăturați-vă într-o lume uriașă numită Counter-Strike !
 • Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6