Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Power

Descriere:

 • Această pagină vă va permite să descărcați Counter-Strike 1.6 STALKER - o versiune excelentă a jocului, bazată pe un shooter ucrainean foarte popular cu același nume. Dacă sunteți fan al jocului sau cel puțin l-ați jucat de mai multe ori, trebuie să înțelegeți ce este o experiență uimitoare STALKER . Prin urmare, suntem siguri că vă veți bucura cu siguranță de această ediție a Counter-Strike , care poate fi descărcată cu ușurință prin link direct sau torrent. Pentru a vă explica cele mai importante actualizări ale acestei versiuni, să vedem pas cu pas jocul. Meniul jocului ne întâmpină cu o reproiectare minunată, incluzând coloana sonoră originală STALKER și, desigur, o imagine de fundal uimitoare. Alături de o nouă schemă de culorimeniul stabilește atmosfera chiar înainte de a ne alătura unuia dintre servere. După ce am sărit direct în joc, începem rapid să observăm schimbările și îmbunătățirile: modele noi de jucători , extrase din STALKER, desigur, fac experiența și mai plăcută decât este deja.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Piei de arme sunt de asemenea noi și sunt, de asemenea, preluate de la tirul ucrainean. Counter-Strike 1.6 Arata foarte frumos, iar grafica lor este mult mai bună decât cele clasice CS. Sunetul de ardere este , de asemenea , noi și se simte rău pentru a trage aceste arme, doar trebuie să - l încercați - vă să înțeleagă pe deplin ce vorbim despre. Desigur, asta este departe de a fi toate modificările pe care le oferă această ediție. Există un radar nou, noi sprituri și o nouă hartă uimitoare numită de_pripyat, care te duce direct pe terenul de luptă al STALKER - orașul în care totul a început după o explozie nucleară. Pentru a adăuga la toate acestea, există roboțicare sunt distractive pentru a juca pe orice hartă doriți. csExistă un meniu convenabil excelent, astfel încât să puteți configura suma și dificultățile pentru nevoile dvs. O protecție puternică împotriva oricăror scripturi și fișiere dăunătoare vă păstrează experiența de joc complet protejată și în siguranță. În timp ce o listă uriașă de servere din browser vă va ține ocupat pe parcursul întregii zile. Veți găsi orice mod doriți de la clasic, la surf, jailbreak, zombie, prădător, PUBG, Fortnite și multe altele
 • Ar trebui să folosiți grenade doar la momentul potrivit și în scopul propus, nu este necesar să le împrăștiați inutil la dreapta și la stânga.
 • Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6