Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Shock

Descriere:

 • Descarcă Cop 1.6din Serega Show - ușor și simplu! Majoritatea începătorilor au un singur obiectiv - să învețe cum să joci CS cât mai rapid. Nu contează ce ansamblu decideți să descărcați, deoarece necesită mult timp pentru a dezvolta abilitățile. Contra nu este doar un shooter primitiv în care jucătorii aleargă în jur și încearcă să se omoare reciproc. Acesta este un joc serios în care trebuie să poți folosi toate tipurile de arme, să cunoști cărțile, strategiile și tactica. Acesta este singurul mod de a conta pe victorie. În plus, în versiunea 1.6 există multe trucuri diferite pe care cu siguranță trebuie să le stăpânești pentru a-ți arăta abilitățile în viitor.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Pentru jucătorii cu experiență, aceste informații vor părea plictisitoare, dar pentru începători este foarte utilă. La urma urmei, de câte ori a trebuit să întâmpine o situație pe serverele de joc atunci când un începător a descărcat cs, a mers la public și nici nu știe să cumpere. La începutul rundei trebuie să acționați foarte repede, cumpărați-vă o armă folosind tasta „ B ”. Nu puteți cumpăra mult pentru 800 de dolari, dar puteți totuși să vă cumpărați o armă și grenade. Jucătorii experimentați cumpără adesea Deagle. Puteți salva și utiliza un cuțit, apoi ridicați armele inamicului ucis. Așa că dacă ai deja o idee despre cum poți folosi un cuțit, altfel vei fi ucis rapid. Nu stați într-un singur loc, mișcați-vă constant, așa că va fi mai dificil pentru inamic să intre în voi. În cazul în care trebuie să sari foarte sus, dar nu o poți face singur, atunci folosește spatele partenerului. De obicei, o astfel de solicitare poate fi transmisă prin chatul de echipă sau poate 1.6clipi o lanternă asupra unui partener. Un astfel de semnal, de obicei, face clar că ai nevoie de ceva. Acesta este un truc comun pe care jucătorii îl folosesc adesea pentru a ajunge în locuri greu accesibile. Amintiți-vă întotdeauna că CS 1.6 este un joc de echipă în care trebuie să interacționați unii cu alții și să vă ajutați. Există situații în care un partener nu are bani pentru a cumpăra arme, atunci scrie în chat „a da o picătură ”, ceea ce în engleză înseamnă a-l arunca. Ajută un coechipier, rezultatul rundei depinde de el.
 • Counter-Strike 1.6Dacă vezi că adversarul aruncă o grenadă la tine, atunci nu fugi de ea, deschide imediat focul pentru a învinge. Inamicul nu va avea nicio șansă să supraviețuiască, pentru că mai trebuie să obțină arme. Dacă doriți să aruncați o grenadă, trebuie să acționați foarte atent, dacă există tovarăși în apropiere, atunci îi răniți, așa că informați-vă în prealabil despre ce doriți să faceți. Când joci Csspentru echipa de forțe speciale de pe cărțile „ cs_ ”, principala ta sarcină este să salvezi ostaticii, dar dacă îi omori accidental, vei primi o amendă. Misiunea va fi considerată finalizată dacă retrageți toți prizonierii, altfel victoria va rămâne la teroriști. Dacă doriți să jucați bine în CS, atunci nu vă retrageți de la obiectivul dvs., mergeți cu încredere la el. Cs 1.6 Nu recurgeți niciodată la ajutorul unor programe de înșelăciune. Cu siguranță nu veți învăța cum să jucați, dar veți primi interdicție pe servere. Vor apărea diverse dificultăți și obstacole în calea dvs., vă vor numi noob. Toată lumea trece prin asta, dificultățile trebuie depășite. În Counter Strike, veți avea nevoie de nervi de oțel, așa că fiți pregătiți pentru orice provocare. Și atunci când vă vor chema cheater, deși nu aveți niciun software, trebuie să știți că ați obținut rezultate bune :)
 • Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6