Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Power

Descriere:

 • Counter-Strike 1.6 SteelSeries - un shooter amețitor de la Valve în domeniul public de pe portalul www.download-cs.net. Și din nou, avem ocazia să rămânem în rolul binelui și al răului, jucând pentru teroriști sau forțe speciale. Ești gata să începi să joci azi? Dacă da, atunci faceți clic rapid pe butonul pentru a descărca noua generație 1.6 ks și participați la luptă cu alți jucători. Probabil aveți deja experiență în jocul de grevă, atunci vă va fi mult mai ușor să începeți decât pentru începători. Esența jocului nu s-a schimbat deloc pe drum lung Contra și, ca și până acum, de_dust2 este cea mai preferată carte pentru jucători.
 • În ceea ce privește gameplay-ul, noua generație de jucători preferă serverele mod în locul celor obișnuite clasice. Datorită răspândirii Internetului și a reducerii costurilor sale, serverele cs au crescut ca ciupercile după ploaie, deoarece acest lucru a generat o masă uriașă de gazde care se oferă să plaseze un loc de joacă la un cost accesibil. Pentru a simplifica gestionarea serverului, au fost inventate panouri de control. Este suficient să mergeți în camera de control și veți vedea toate informațiile: statistici ale jucătorilor, tot felul de diagrame online, acces rapid la instalarea hărților, reîncărcare server. Apariția diferitelor completări la contor 1.6 a pus jocul la un nivel complet diferit. Realizările sunt înregistrate nu de adresa IP a jucătorului sau de porecla lui, ci de un număr special de identificare - SteamID (împrumutat de la polițistul licențiat ). Steam_ID este oferit fiecărui fan de contracomunitate de tragere de pe download-cs.net, iar meciurile sunt foarte rare
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Counter-Strike 1.6Aceste mod-uri sunt create prin scrierea de pluginuri speciale în limba de amanet care funcționează în cop 1.6 în modul multiplayer. Putem spune în siguranță că omul care a lucrat la crearea AMXX a adus o contribuție uriașă la dezvoltarea contrabandei 1.6, a prelungit viața jocului cu mulți ani pentru o nouă generație de jucători. Indiferent de ansamblul pe care doriți să îl descărcați pe http://downloadcs1.ro/ chiar dacă chiar și un polițist cu o configurație configurată , Amx Mod X și roboți sunt deja incluși în joc. În absența Internetului, un joc cu luptători virtuali va fi puțin mai mult decât un joc pe un server cs. Deși computerul nu va putea să înlocuiască complet oamenii reali.
 • Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6