Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Winter

Descriere:

 • Un pic târziu, vă postăm pentru dvs. montajul Counter-Strike 1.6 Winter, care a fost creat de Leonid Permyakov, care are propriul canal pe YouTube și este cunoscut pentru mulți sub numele Dream-X Leo. Baza a fost cea mai recentă construcție 8245, puteți seta propriul avatar, pe care îl vor vedea alți jucători. Montajul este realizat în stilul minimalismului, nu există schimbări mari. Veți vedea noi modele de personaje și piei de arme frumoase în stilul Lava, în căutare, ca întotdeauna, veți găsi multe servere. Vă oferim să descărcați COP 1.6 Lava și să faceți cunoștință cu următoarea lucrare a lui Leo.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Am spus deja despre modelele de arme că acestea au fost schimbate. Texturile sunt foarte frumoase, toate pe tema Lavei și fiecare model este pictat în negru și portocaliu. Piei jucătorilor păreau să iasă din cenușă, fermecate de lavă și arzătoare de flacără. Dar acest lucru nu se oprește deloc de a ținti spre inamic și de a face focuri precise. Unul dintre cele mai importante elemente ale oricărui ansamblu este o căutare de serviciu pentru servere, iar în Counter-Strike 1.6Lava puteți găsi în orice moment sute de cele mai bune servere high-online. Dar, desigur, protecția clientului ar trebui să fie la nivelul adecvat, adică. nicio adunare nu se poate descurca acum fără un protector de joc. Echipa noastră monitorizează constant situațiile legate de clienții de jocuri de hacking prin servere dăunătoare. Puteți fi sigur că jocul pe construcțiile noastre este sigur.
 • În general, ansamblul s-a dovedit a fi foarte reușit, nu este aglomerat cu mai multe adaosuri. În ceea ce privește modelele de jucători și piei de arme, diferențele față de clasici sunt evidente. Cel mai important lucru care le place jucătorilor este mâinile standard și dimensiunea „armelor”, lipsa de animație care te împiedică doar să te concentrezi asupra jocului. Există multe motive pentru care este mai bine să descărcați ansambluri de pe portalul nostru. Desigur, aceasta este o viteză mare de descărcare, mai multe metode de descărcare: link direct, google drive și cloud mail. Cel mai important este stabilitatea, deoarece vulnerabilitățile sunt rezolvate în build-urile lansate la ultimele versiuni, partea grafică este îmbunătățită și se adaugă suportul pentru modelele HD. Puteți verifica și asigurați-vă că aveți un client nou folosind comanda „versiune” din consolă, acesta va afișa informații importante.
 • Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6