Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download counter strike1.6 Andux

Descriere:

 • Counter-Strike 1.6 Anduxx - un nou ansamblu din portalul www.download-cs.net pentru toți fanii KCC v34. Counter Strike este unul dintre cei mai buni trageri făcuți vreodată. Succesul COP 1.6 a dat dezvoltatorilor o idee de a crea o nouă versiune a jocului cu o grafică îmbunătățită. Multă vreme, noutatea nu a fost reclamată, cineva nu s-a putut obișnui cu fizica actualizată, iar pentru majoritatea jucătorilor, computerele pur și simplu nu au tras CS Sourse la viteză maximă. Obosit de 1.6 și dezamăgit de CS GO, mulți trec la Sours. Dar aici este o chestiune de gust, fiecare versiune este bună în felul său.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • După triumful COP 1.6, când jocul a devenit nu doar un shooter acasă, ci o adevărată disciplină cibernetică, dezvoltatorii au decis să transfere evenimentele noului motor Source. La aceasta au contribuit o serie de evenimente: dezvoltarea tehnologiei computerizate și, prin urmare, au apărut jucării noi, iar Valve nu a așteptat mult. În ceea ce privește jocul, Sours nu este diferit de 1.6, este în continuare aceeași Forță Specială care se luptă cu teroriștii .
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • >Scenariile nu s-au schimbat, jucând pentru echipa de „contor” trebuie să salvați ostaticii, să neutralizați explozibilii sau să distrugeți complet inamicul pentru a câștiga runda. Toate armele au fost transferate pe noua platformă, cu excepția scutului balistic , pe care dezvoltatorii au decis să îl elimine din cauza dezechilibrului introdus în joc. Proiectarea și designul modelelor de arme au devenit mult mai realiste, ceea ce este foarte mulțumit pentru utilizatori. Am evidențiat unele dintre cele mai importante și semnificative diferențe între KS Sourse și KS 1.6 , verificați:
 • Serverele Counter-Strike 1.6 pot găzdui acum până la 64 de jucători, adică de două ori mai mult. Acest lucru a devenit un domeniu de muncă uriaș pentru dezvoltatorii de hărți care au putut să creeze teritorii voluminoase și pe scară largă. Noul motor îmbunătățit a permis utilizarea texturilor de înaltă calitate pentru modelele de jucători și piei de arme. Sunetul a fost de cinci plus, deoarece un nou shooter a fost dezvoltat pentru noi sisteme de sunet, acum efectele fotografiilor, mersului, exploziilor de grenade se aud foarte realiste și voluminoase. Fizica s-a schimbat atât de mult, încât chiar și obiectele cedează legilor sale. Butoaie, sticle și alte lucruri zboară din gloanțe și explozii de grenade.

  Counter-Strike 1.6 CLASSIC

 • Putem spune că CS Source s-a deplasat dintr-un punct mort, în ultimele timp, multe defecte de securitate ale motorului au fost remediate. Și comunitatea de jocuri a privit jocul din cealaltă parte, după cum se dovedește prin deschiderea de noi servere și apariția de jocuri de înaltă calitate. CSS v34 Revenge combină simplitatea clasică cu elementele inedite care provin de la CS GO. În acest ansamblu, sunt utilizate modele de arme de pe mâinile implicite, cu mănuși noi și fără animație de vizionare enervantă, care se aprinde de fiecare dată în momentul cel mai neoportun. Animația de vizionare chiar de la începutul apariției sale în modelele Sours a provocat o mare încântare în rândul jucătorilor, dar după un timp a fost o dezamăgire. Modelele jucătorilor sunt confecționate puțin într-o versiune non-standard, și anume camuflarea luptătorilor: „tejgheaua” este îmbrăcată cu o uniformă roșiatică de visiniu, iar „terra” are o uniformă de culoare albastru închis.
 • Counter-Strike 1.6 CLASSIC

  Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -Download
  cs

  Download Counter strike 1.6