Chrome

2020

Counter-Strike 1.6 CLASSIC

Download Counter Strike Chrome

Descriere:

 • Counter strike 1.6 Chrome este una dintre cele mai stabile și mai cunoscute versiuni de pe internetul Romanesc. Multe versiuni diferite ale jocului au fost lansate, dar COP 1.6 Chrome iese în evidență din toate serverele sale de căutare. La acest ansamblu s-au adăugat mai mulți Counter strike 1.6 masterserver, care emit cele mai bune servere CS 1.6 incluse în TOP-ul de monitorizare cunoscut. Nu trebuie să alergi pe site-uri pentru a găsi un server cool. Zombie, GunGame, CSDM, Kreedz, DeathRun, Cuțit, FUN, JailBreak, Surf, War3FT - toate acestea pot fi găsite în CS 1.6 Chrome.
 • COP 1.6 Chrome este una dintre cele mai vechi versiuni de shooter. Ansamblul este actualizat constant, îmbunătățit și îndeplinește toate cerințele de securitate, ceea ce înseamnă că va fi o plăcere să joci pe el, nu vă poate fi teamă că vreun server va schimba setările sau clientul se va rupe. Mulți „bătrâni” își amintesc această versiune pe celebra temă de design cu imaginea pistolului „Deagle”. Persoanele în vârstă din COP sunt persoane care joacă un trăgător de mai bine de 10 ani. Versiunea Chrome, la fel ca polițistul original 1.6 , a fost instalată pe calculatoarele din sălile de jocuri. Acum totul este simplu, am descărcat orice ansamblu de COP 1.6 la viteză mare, l-am instalat pe un computer și puteți reda, iar în ultimii ani au existat destul de multe servere. Anterior, nu trebuia să aleg unde să joc, puteam aștepta ore întregi pentru un slot gratuit. Serverele CS 1.6 erau deținute în principal de administratorii de sistem pentru adulți și undeva pe mașinile lor de lucru. Odată cu dezvoltarea internetului, companiile de găzduire au apărut că la prețuri accesibile oferă închiriere de servere pentru diverse jocuri. Toate acestea sunt atât de accesibile încât chiar și orice student cu bani de buzunar își poate permite să aibă un server de joc.
 • Încărcare rapidă . Am reușit să obținem viteze mari datorită serverelor capabile să reziste la sarcinile cele mai tangibile. Chiar dacă nu sunteți proprietarul de internet de mare viteză, puteți descărca totuși jocul dorit sau ansamblul acestuia cât mai rapid pentru conexiunea dvs. Nu avem restricții la descărcare și nu trebuie să așteptați câteva ore pentru încheierea procesului. Vă recomandăm să nu riscați sau să Counter strike 1.6 free games pe site-uri neverificate. Unii dezvoltatori lipsiți de scrupule plasează reclame și viruși periculoși în clienții de jocuri. Munca acestuia din urmă este uneori invizibilă pentru utilizatorul obișnuit, dar dăunează grav sistemului. Site-ul nostru garantează securitatea conținutului publicat pe acesta și monitorizează constant apariția de noi noutăți care nu ar trebui să fie transmise de fanii jocului Counter Strike. Acestea pot fi descărcate imediat după lansare
 • Lansat: 16.04.2020

  Link Catre Aceasta pagina

  Counter-Strike -
  cs

  Download Counter strike 1.6